menu_icon

Verminderen van kosten ziekteverzuim

21 maart 2017 Voorlichting

Voorlichtingsbijeenkomst ziekteverzuim

 

Op dinsdag 4 april 2017 wordt door de BC Group en Bureau Arbeidsrecht een eindemiddagbijeenkomst georganiseerd over arbeidsongeschiktheid en het verminderen van de kosten van het ziekteverzuim.

Met praktische voorbeelden gericht op het MKB leggen we uit hoe re-integratie werkt. Hoe kunt u als ondernemer daar uw winst mee doen? En hoe kunt u dure sancties van het UWV voorkomen?
We leggen uit wat de nieuwe wettelijke regels zijn en hoe ontslag van een zieke werknemer soms toch mogelijk is. En kan een slapend dienstverband een optie zijn?

Mevrouw drs. Nicolette Falkenburg, werkzaam als re-integratieconsulent Arbeid en Gezondheid bij de BC Group, zal ingaan op de praktijk van de re-integratie. De juridische onderdelen worden belicht door arbeidsrechtjurist mr. Bert Tol van Bureau Arbeidsrecht.

Wanneer: Dinsdagmiddag 4 april 2017 van 16.30 uur tot 18.00 uur. Inloop vanaf 16.00 uur. De opening wordt verzorgd door directeur B. Nanninga van de BC-Group.
Waar:  Een locatie in Zwolle met uitstekende parkeergelegenheid.
Na uw aanmelding ontvangt u een email met bevestiging en aanduiding locatie.
Aanmelding:  Bij voorkeur per email aan Nicolette.Falkenburg@bcgroup.nl
Kosten: Deelname is kosteloos

Na afloop is er onder het genot van een hapje en drankje gelegenheid tot netwerken.

bracket

Op de hoogte blijven van de nieuwste wetten en jurisprudentie en praktisch tips ontvangen? Laat hiernaast je e-mailadres achter en ontvang 1 x per kwartaal onze Nieuwsbrief. Speciaal voor ondernemers, werkgevers en HR-managers.