menu_icon

Advocaat Arbeidsrecht Zwolle

Ik ben geen Advocaat Arbeidsrecht maar Arbeidsrechtjurist in Zwolle. Dat hoeft echter geen probleem te zijn om u snel en goed deskundig juridisch advies te geven of rechtsbijstand te verlenen in een juridisch procedure bij de Rechtbank.

 

Omdat we geen Advocaat Arbeidsrecht zijn, maar een Jurist Arbeidsrecht met meer dan 30 jaar ervaring, kunnen we u bijstaan bij o.a. ontslag tegen aanzienlijk lagere kosten.

 

Ons motto is: “Liever een oplossing in overleg dan procederen, maar als het moet gaan we voor u naar de Rechtbank!”.

 

Arbeidsconflicten in Zwolle en omgeving

 

In een conflict met uw werkgever is soms snel juridisch advies nodig. Er kan een rechtszaak dreigen of die is al aangespannen. Bijvoorbeeld als het gaat om ontslag. Dat heb je snel een ontslagadvocaat of een jurist Arbeidsrecht voor rechtshulp nodig.

 

We zijn -óók uit de omgeving van Zwolle- goed en snel bereikbaar en bij ons is doorgaans op korte termijn een afspraak mogelijk.

 

Mail ons op info@berttol.nl of bel ons voor een afspraak op 038-4535025

 

Het Arbeidsrecht is een uitzondering op de regel dat je bij een juridische procedure altijd een ontslagadvocaat nodig hebt. Ook vakbondsjuristen zijn immers geen advocaat maar toch bevoegd om bij de Rechtbank te pleiten voor de belangen van de leden.

Dat geldt ook voor ons als vrijgevestigd Arbeidsrechtjurist in Zwolle en omgeving.

 

Arbeidsrecht als specialisme

 

Vanaf 1987 ben ik fulltime werkzaam in het Arbeidsrecht en geef ik zonder onderbreking juridisch advies en rechtsbijstand. Sinds die tijd heb ik vele honderden rechtszaken gevoerd over ontslag en schadevergoeding bij de kantonrechter en de ambtenarenrechter.

In nog meer zaken is in overleg met de werkgever een oplossing tot stand gekomen. Soms wordt het geschil bijgelegd of komt er een interne oplossing.

 

Maar vaker mondt het uit in goede ontslagregeling door een beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst.

 

Zie voor een uitgebreide toelichting ons blog over de vaststellingsovereenkomst.

 

Door niet op andere rechtsgebieden te werken, het goed bijhouden van de vakkennis en de opgebouwde ervaring en zijn we een juridisch specialist in Arbeidsrecht geworden.

 

Mail ons op info@berttol.nl of bel ons voor een afspraak op 038-4535025

 

25% lager tarief

 

Door de persoonlijke en kleinschalige manier van werken kan ons tarief ca 25% lager zijn dan die van de gevestigde advocatenkantoren in Zwolle en omgeving. De kosten kunnen nog aanzienlijk lager uitvallen als er een rechtsbijstandverzekering is.

 

Op grond van de ”vrije advocaat keuze” – waar we voor de verzekering als Arbeidsrechtjurist onder gerekend worden –  kunnen de kosten in een procedure bij UWV, Kanton- of Ambtenarenrechter worden vergoedt. Met ARAG, Interpolis en Univé zijn daar al afspraken over gemaakt. Alleen de kosten van de eerste fase van het geschil (wanneer er nog geen sprake is van een juridisch procedure) komen voor uw rekening.

Zie hierover meer op onze pagina Kosten Juridisch Advies en Rechtsbijstand.

 

Ook als u in de omgeving van Zwolle woont kunnen we op korte termijn een afspraak met u maken.

 

Mail ons op info@berttol.nl of bel ons voor een afspraak op 038-4535025

map1

Contactadres

Brederostraat 91

8023 AR ZWOLLE
  • De mythe van het tijdelijk contract 8 december 2017

    Op 14 november 2017 voerde econoom Prof. Dr. Barbara Baarsma, Kroonlid van de Sociaal Economische Ra Lees meer

  • Regeerakkoord hoofdstuk Arbeidsrecht, Sociale Zekerheid, ZZP-ers en Pensioenrecht 10 oktober 2017

    Regeerakkoord 2017: Gevolgen voor het arbeidsrecht Vandaag is het regeerakkoord verschenen. Na ruim Lees meer

  • Betutteling van ZZP-ers of bescherming publieke belangen? 10 augustus 2017

    De handhaving van de Wet DBA is voor de tweede keer uitgesteld door het kabinet, nu tot 1 juli 2018. Lees meer

Op de hoogte blijven van de nieuwste wetten en jurisprudentie en praktisch tips ontvangen? Laat hiernaast je e-mailadres achter en ontvang 1 x per kwartaal onze Nieuwsbrief. Speciaal voor ondernemers, werkgevers en HR-managers.