menu_icon

Frea Tol – Post

Binnen Bureau Arbeidsrecht is mijn rol de BackOffice.

Veel klanten kennen alleen mijn stem van het telefoon opnemen wanneer Bert in gesprek of niet aanwezig is. Ik kan dan een bericht aannemen, een afspraak maken of aangeven wat de verwachte tijd is wanneer teruggebeld kan worden. En soms -bij spoedgevallen- zorgen voor een eerder contactmoment.

Wanneer we geen van beiden in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen staat het antwoordapparaat ingeschakeld. Spreek gerust uw boodschap in, we melden ons zodra we daar mogelijkheden voor hebben.

 

Daarnaast kunt u met mij te maken krijgen wanneer er vragen zijn over de administratie. Ik verzorg de opdrachtbevestigingen, voer dossiergegevens in en maak en verstuur de facturen en aanmaningen. We hebben daarvoor een mooi software programma. Verder doe ik veel werkzaamheden voor de boekhouding van Bureau Arbeidsrecht en faciliteer ik alle overige middelen om het kantoor draaiende te houden.

 

Een niet onbelangrijk deel van mijn werk is de Social Media. Er gaat flink wat tijd zitten in het speuren naar goede items waar u uw winst mee kan doen. Volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn en blijf zo gemakkelijk op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en wetenswaardigheden op het gebied van Arbeidsrecht! Daarnaast vind u met enige regelmaat ons terug in advertenties in De Swollenaer en andere bladen en tijdschriften en wordt de website aangevuld met nieuwe informatie.

 

Sinds 2009 doe ik met veel plezier dit werk. De overgang van apothekersassistent naar bureaumanager is vloeiend verlopen. Vaak wordt ons de vraag gesteld hoe we dat volhouden: zowel zakelijk als privé partners zijn. Maar ik kan u verzekeren dat dat prima gaat.

 

Naast al deze werkzaamheden geven we ook graag aandacht aan onze 4 zonen en hun partners. Zij houden ons met hun zeer diverse beroepen op de hoogte van de rest van de maatschappij. Daarnaast beleven we heel veel plezier aan onze 5 kleinkinderen, een hele nieuwe dimensie in ons leven.

 

Wat er nog rest aan tijd besteed ik graag aan textiel en allerlei textiele werkvormen. Het lezen van boeken zoals historische romans en tijdschriften geeft de nodige ontspanning, maar ook een leuk etentje (verzorgen). De museumkaart wordt goed gebruikt en voor mooie films bezoeken we graag het Fraterhuis in Zwolle.

 

frea@berttol.nl

map1

Contactadres

Brederostraat 91

8023 AR ZWOLLE
  • De nieuwe ondernemersovereenkomst voor zzp’ers 7 februari 2018

    In het Regeerakkoord van Kabinet Rutte III staat het volgende: “Het kabinet gaat verkennen, ook in Lees meer

  • De mythe van het tijdelijk contract 8 december 2017

    Op 14 november 2017 voerde econoom Prof. Dr. Barbara Baarsma, Kroonlid van de Sociaal Economische Ra Lees meer

  • Regeerakkoord hoofdstuk Arbeidsrecht, Sociale Zekerheid, ZZP-ers en Pensioenrecht 10 oktober 2017

    Regeerakkoord 2017: Gevolgen voor het arbeidsrecht Vandaag is het regeerakkoord verschenen. Na ruim Lees meer

Op de hoogte blijven van de nieuwste wetten en jurisprudentie en praktisch tips ontvangen? Laat hiernaast je e-mailadres achter en ontvang 1 x per kwartaal onze Nieuwsbrief. Speciaal voor ondernemers, werkgevers en HR-managers.