menu_icon

Advocaat Arbeidsrecht Zwolle

Wie in Nederland een juridische procedure wil beginnen, dient een advocaat in de arm te nemen. Het Arbeidsrecht vormt een uitzondering op die regel. Ook vakbondsjuristen zijn immers geen advocaat, maar toch bevoegd om bij de Rechtbank te pleiten voor de belangen van de leden. Dat geldt ook voor ons als vrijgevestigd arbeidsrechtjurist in Zwolle en omgeving.

 

Bij een arbeidsconflict of een adviesbehoefte op het gebied van het Arbeidsrecht wordt vaak de weg naar een advocaat ingeslagen. Dat leidt al snel tot hoge kosten. In veel gevallen is dit niet nodig.

 

Omdat wij geen Advocaat Arbeidsrecht zijn, maar een Jurist Arbeidsrecht met meer dan 30 jaar ervaring, kunnen we u bijstaan bij o.a. ontslag tegen aanzienlijk lagere kosten. Wij kunnen u snel en goed deskundig juridisch advies geven of rechtsbijstand verlenen in een juridisch procedure bij de Rechtbank.

 

Ons motto is: “Liever een oplossing in overleg dan procederen, maar als het moet gaan we voor u naar de Rechtbank!”.

 

 

Arbeidsconflicten in Zwolle en omgeving

 

In een conflict met uw werkgever is soms snel juridisch advies nodig. Er kan een rechtszaak dreigen of die is al aangespannen. Bijvoorbeeld als het gaat om ontslag. Dan hebt u snel een ontslagadvocaat of een jurist Arbeidsrecht voor rechtshulp nodig.

 

We zijn – óók uit de omgeving van Zwolle – goed en snel bereikbaar en bij ons is doorgaans op korte termijn een afspraak mogelijk.

 

Mail ons op info@berttol.nl of bel ons voor een afspraak op 038-4535025

 

 

 

Arbeidsrecht als specialisme

 

Vanaf 1987 zijn wij  fulltime werkzaam in het Arbeidsrecht en geven wij zonder onderbreking juridisch advies en rechtsbijstand. Sinds die tijd hebben wij vele honderden rechtszaken gevoerd over ontslag en schadevergoeding bij de kantonrechter en de ambtenarenrechter.

In nog meer zaken is in overleg met de werkgever een oplossing tot stand gekomen. Soms wordt het geschil bijgelegd of komt er een interne oplossing.

 

Maar vaker mondt het uit in een goede ontslagregeling door een beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst.

 

Zie voor een uitgebreide toelichting ons blog over de vaststellingsovereenkomst.

 

Door niet op andere rechtsgebieden te werken, door het goed bijhouden van de vakkennis en de opgebouwde ervaring zijn wij een juridisch specialist in Arbeidsrecht geworden.

 

Mail ons op info@berttol.nl of bel ons voor een afspraak op 038-4535025

 

 

 

25% lager tarief

 

Door de persoonlijke en kleinschalige manier van werken kan ons tarief ca 25% lager zijn dan die van de gevestigde advocatenkantoren in Zwolle en omgeving. De kosten kunnen nog aanzienlijk lager uitvallen als er een rechtsbijstandverzekering is.

 

Op grond van de vrije advocaatkeuze – waar we voor de verzekering als Arbeidsrechtjurist onder gerekend worden –  kunnen de kosten in een procedure bij UWV, kanton- of ambtenarenrechter worden vergoed. Met ARAG, Interpolis en Univé zijn daar al afspraken over gemaakt. Alleen de kosten van de eerste fase van het geschil, wanneer er nog geen sprake is van een juridische procedure, komen altijd voor rekening van de cliënt.

 

Zie hierover meer op onze pagina Kosten Juridisch Advies en Rechtsbijstand.

 

Ook als u in de omgeving van Zwolle woont, kunnen wij op korte termijn een afspraak met u maken.

 

Mail ons op info@berttol.nl of bel ons voor een afspraak op 038-4535025

map1

Contactadres

Brederostraat 91

8023 AR ZWOLLE
  • Toelichting beëindigingsovereenkomst c.q. vaststellingsovereenkomst 4 augustus 2022

    Inleiding Dit blog gaat over een beëindiging van de arbeidsovereenkomst op basis van wederzijds goe Lees meer

  • Hopeloze casussen en derde ziektejaar 28 juli 2022

    In onze juridische praktijk worden we door werkgevers met enige regelmaat gevraagd te ondersteunen b Lees meer

  • Hoofddoekjes op het werk 25 november 2021

    Hoofddoekjes op het werk Op 15 juli 2021 heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie in twee Dui Lees meer

Op de hoogte blijven van veranderingen in het Arbeidsrecht en het overeenkomstenrecht voor ZZP'ers? Laat hier uw e-mailadres achter en ontvang enkele malen per jaar onze digitale Nieuwsbrief.