menu_icon

1-1-2019: 12½ jarig bestaan Bert Tol Bureau Arbeidsrecht

1 januari 2019 Publicaties

Op 1 juli 2006 begon mr. Bert Tol met een zelfstandige praktijk voor juridisch advies en rechtsbijstand op het gebied van arbeidsrecht. Zijn sinds 1987 -in dienst bij een instelling- opgebouwde specialisme in het arbeidsrecht, is toen voortgezet in een eigen bureau in Zwolle.

Inmiddels is Bert Tol Bureau Arbeidsrecht in de regio uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor advies over arbeidscontracten, vaststellingsovereenkomsten, zzp-contracten en rechtsbijstand bij ontslag en re-integratiekwesties. Veel ondernemingen, instellingen, zzp’ers, werknemers en ambtenaren hebben ons deze periode ingeschakeld voor hun belangen.

In deze periode is er veel veranderd en de komende jaren zal dat ook zo blijven. De wetgever zit niet stil en de rechtspraak in arbeidsrecht zorgt ook voortdurend voor nieuwe inzichten en toepassingen.

De inspiratie om in het arbeidsrecht anderen van dienst te zijn is nog onverminderd aanwezig.

Kent u ons nog niet? Voel u vrij om een afspraak voor een gesprek te maken door te bellen 038-453 50 25 of te mailen info@berttol.nl

 

bracket

Op de hoogte blijven van veranderingen in het Arbeidsrecht en het overeenkomstenrecht voor ZZP'ers? Laat hier uw e-mailadres achter en ontvang enkele malen per jaar onze digitale Nieuwsbrief.